可以係𝖔𝖕𝖊𝖓𝖗𝖎𝖈𝖊訂左位先 留𝖈𝖔𝖒𝖒𝖊𝖓𝖙可以話ᶠᵒʳ生日 甜品要寫名+生日快樂 又或者入座前同店員講要寫名ᶠᵒʳ生日餐廳擺設好有𝖍𝖊𝖆𝖗𝖙 連水杯同碟都表達🅽🅾 🅼🅾🅽🅴🆈 🆂🅾 🅻🅾🅽🅴🅻🆈 但係有𝔟𝔢𝔰𝔱 𝔣𝔯𝔦𝔢𝔫𝔡 就唔ʟᴏɴᴇʟʏ ʟᴀᴀᴀᴀᴀᴀᴀᴀ (づ ̄3 ̄)づ⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰ ⥅  貧窮是寂寞拼盤⥆ $𝟙𝟞𝟠我地有𝟛個人 剛好所有食物都有𝟛份有蝦餅 腐皮扎肉 春卷 天婦羅蝦 炸飯波 炸魷魚≖‿≖最驚喜係炸魷魚 個魷魚肉都幾厚⥅大阪燒配章魚海鮮意大利麵⥆ $𝟙𝟛𝟠我以為全部都係泰國菜 但竟然出現日本既大阪燒係不過不失既菜式⥅冬蔭公大蝦𝔭𝔦𝔷𝔷𝔞⥆ $𝟙𝟜𝟠個𝔭𝔦𝔷𝔷𝔞好薄好脆口 我估 我估呀下! 係自己整既𝔭𝔦𝔷𝔷𝔞底先做到錦脆錦薄 隻蝦比我期望中大⥅芒果糯米蛋糕⥆ $𝟠𝟚店員好好 除左幫我地寫名寫生日快樂 仲有蠟燭 個芒果糯米蛋糕大家都力讚好食 o(^▽^)o⥅士多啤梨玄米奶昔⥆ $𝟝𝟠𝟚個夾埋一齊唔係ᵖʳᵉᶠᵉᶜᵗ ᵐᵃᵗᶜʰ 但都好飲 酸酸甜甜既士多啤梨 有時飲飲下又有啲玄米茶溝埋一齊 打卡既飲品 都可一試⥅白癡戀人⥆ $𝟝𝟚肥肥既

⤩ ⤪ ⤭ ⤮ 𝒪𝓇𝒹𝑒𝓇 ⤱ ⤲ ⤯ ⤰

⥅白癡戀人⥆ $𝟝𝟚
肥肥既白癡戀人 ୧〳 ^ ౪ ^ 〵୨係棉花糖ʟᴀᴛᴛᴇ
另一打卡飲品 底碟同杯都好靚

有好多好靚既甜品只有下午茶時段先有
唯有下次再食過啦(◑‿◐)