2019-12-29
🐷🐷🐷卡卡卡!今日老豆牛一!我地全家去左食OMAKASE(廚師發辦)我地揀左Lunch Time去食,因為價錢比夜晚平成倍有多😛 $380+1有前菜沙津、蒸蛋、12貫壽司🍣、湯、烏冬、咖啡/雪糕!🐷🐷🐷提提大家,食OMAKASE要預早Book定坐Bar枱!咁就可以睇住師傅逐件壽司整,逐件逐件咁介紹比你食😊🐷🐷🐷12貫壽司🍣係由師傅細心安排逐件由淡味開始食到濃味嘅。我地今次分別食左伊佐木魚、帆立貝、牡丹蝦、赤背、深海池魚、金目鯛、竹籤魚、鯖魚、馬糞海膽、赤身醬油漬(吞拿魚背脊)、拖羅、同埋白蝦配三文魚子。每一舊都好好食!😍😍😍最開心係食到馬糞海膽(份量超多超鮮甜!)同埋拖羅(超級肥美!)🥰🥰🥰🐷🐷🐷餐廳仲好好知道我老豆生日安排多左一份甜品比我地!🎂希望我老豆今餐食得開心啦!佢嘅願望係祝願各香港人抗爭成功!香港人平安!大家唔好放棄啊!🙏🏼