2018-01-23
今日爆ot做到好火呀~~~ 要食返d甜野平衡下,呢間正正係做野地方附近,經過好多次都曾食過~我好鐘意食士多啤梨附製品,唔鐘意食真既原粒,叫左個士多啤梨奶凍,同女店員講我唔食士多啤梨有無得揀其他,估唔到有得揀藍莓或者芒果,其實我都係試下問諗住唔得就走士多啤梨,真係好好! 黎到,嘩左一聲,個奶凍好似游緊水,滿滿士多啤梨醬,不計成本,一食個奶凍,非常滑流淡淡奶香,配埋果醬,掂! 其實個醬減返一半都得,實在太多,上面個士多啤梨雪糕有粒粒果肉,藍莓正常!食緊個陣,隔離個2女仔勁讚個綠茶雪糕,唔試過點可以走出呢個門口呀,走前嗌左個綠茶雪糕一路食一路行去搭車返歸,食第一啖又嘩左一聲,口感濃厚,綠茶味重,好似食緊某日式超市入面賣既綠茶軟雪糕咁囉,味道口感9成9似,呢度平一半,掂到爆! 認真!!! 必食!!!