亀井鮨聽講呢一間係日本過江龍壽司店,係日本有超過百年的歷史。最近亀井鮨推出左創新聯合菜單,專為生酮飲食而設,雖然我唔係生酮飲食人士,但係壽司同魚生都係我最愛。我點了幾份生酮壽司試試生酮三文魚寿司生間間八寿司生酮 炙燒帆立貝壽司生酮 蟹籽軍艦其實生酮壽司同平時我會點既壽司冇太大分別,味道都一樣,不過呢個menu 可以比生酮人士多個選擇,知道自己有咩係可以食☺️❤️除了生酮壽司🍱再點了其他壽司及食物。極上壽司盛($350)大拖、油甘魚、深海深魚、鯛魚、左口魚邊、牡丹蝦、帆立貝、三文魚籽、日本海膽、穴子、玉子、鮪魚蓉卷大拖羅果然係最好味,魚油香濃,食落入口即化。油甘魚,三文魚籽三口感爽滑,鹹鮮味十足,日本海膽甘甜厚滑👍🏻👍🏻免治雞肉棒串燒配月見 (2串)大阪燒餅牛油果軟殼蟹卷炸雞塊其他食物都好好食,而免治雞肉棒串燒配月見雞肉軟,肉味香👍🏻
亀井鮨

我點了幾份生酮壽司試試

生酮三文魚寿司
生間間八寿司
生酮 炙燒帆立貝壽司
生酮 蟹籽軍艦

除了生酮壽司🍱再點了其他壽司及食物。

極上壽司盛($350)

大拖羅果然係最好味,魚油香濃,食落入口即化。

免治雞肉棒串燒配月見 (2串)
大阪燒餅

牛油果軟殼蟹卷

炸雞

其他食物都好好食,而免治雞肉棒串燒配月見雞肉軟,肉味香👍🏻
  • 極上壽司盛