2024-07-24
--之前同大家都分享過酮記冰室🥰全港唯一一間生酮既茶餐廳~而家佢地出左個蛋白麵~忍唔住又走左去試拉!- *酮福堂 x 餇記冰室* 🍜首創生酮沙嗲牛肉蛋白湯麵蛋白麵好味,超彈牙!比起他牌既麵質我覺得好食好多!沙嗲牛都好濃味~仲要套餐包埋火腿奄列!好多蛋汁~唸番都好回味🍗首創生酮西多士配生炸雞髀生炸雞髀大大隻~即叫即炸,拎到上枱超香!配埋生酮西多士,西多士嘅糖漿仲要用keto 👍🥘招牌生炸雞中翼鮮茄雞蛋芝士撈丁呢個超好味~芝士融入丁麵,令麵底再濃郁啲!配埋隻生炸雞中翼~雞中翼仲要好皮脆肉嫩,琳琳接示好好味全店都採用酮福堂生酮蛋白麵包🍞餇記冰室 (油麻地)📍油麻地廣東道867-885號祥發大廈地下1號舖#酮記冰室 #生酮茶餐廳 #減肥餐廳 #生酮飲食 #keto #油麻地美食 #社企 #社企茶餐廳 #愛心飯盒
*酮福堂 x 餇記冰室*
🍜首創生酮沙嗲牛肉蛋白湯麵
🍗首創生酮西多士配生炸雞髀
🥘招牌生炸雞中翼鮮茄雞蛋芝士撈丁
全店都採用酮福堂生酮蛋白麵包🍞
餇記冰室 (油麻地)
📍油麻地廣東道867-885號祥發大廈地下1號舖