2023-04-04 176 瀏覽
餐廳環境舒適💕.📍$128 雞中翼、華味鳥雞心、有機雞軟骨、免治雞肉軟骨棒、蟹籽燒飯團呢個set 嘅食物好豐富,除咗有串燒外,仲有飯團,一次過滿足哂我地試唔同食物嘅願望☺️串燒嘅表現好好👍🏻首先,雞中翼偏向大隻,食落好juicy跟著雞軟骨同埋免治雞肉軟骨就食落好爽口✨而蟹籽燒飯團嘅醬汁味濃郁,食落仲有飯焦嘅香味,口感豐富😝.📍$32 燒墨魚咀串📍$28 脆皮蜜糖燒苦瓜📍$38 香燒自家即日製脆皮豆腐墨魚咀嘅size比平時食嘅更大粒,而且食落更爽口😊脆皮蜜糖燒苦瓜嘅表現令到我地覺得十分驚喜😋苦瓜被燒過嘅蜜糖包住,咬落十分脆口同時苦瓜嘅苦味被蜜糖嘅甜味中和咗令到整體更易入口另外,脆皮豆腐嘅外層燒到好鬆化食落sharp sharp 聲.📍$78 招牌汁燒鮮蠔飯同蟹籽燒飯團一樣,招牌汁燒鮮蠔飯食落都有飯焦嘅香味另一方面,我地好鐘意汁燒鮮蠔飯團上面嘅沙律醬,因為佢令到飯團有酸酸甜甜嘅味道,使味道更豐富💕.📍蒜香燒原隻有殻元貝元貝嘅size 都係偏向大隻食落蒜香牛油嘅味道好出值得一試😍.📍$38 日本直送牛蒡漬📍$38 鮮芥末八爪魚(熟)牛蒡係迷你圓柱體嘅形狀食落幾爽口而 鮮芥末八爪魚嘅八爪魚食落幾

餐廳環境舒適💕
串燒嘅表現好好👍🏻
首先,雞中翼偏向大隻,食落好juicy
跟著雞軟骨同埋免治雞肉軟骨就食落好爽口✨
而蟹籽燒飯團嘅醬汁味濃郁,食落仲有飯焦嘅香味,口感豐富😝

📍$32 燒墨魚咀串
📍$28 脆皮蜜糖燒苦瓜
📍$38 香燒自家即日製脆皮豆腐
墨魚咀嘅size比平時食嘅更大粒,而且食落更爽口😊
脆皮蜜糖燒苦瓜嘅表現令到我地覺得十分驚喜😋
苦瓜被燒過嘅蜜糖包住,咬落十分脆口
同時苦瓜嘅苦味被蜜糖嘅甜味中和咗
令到整體更易入口
另外,脆皮豆腐嘅外層燒到好鬆化
食落sharp sharp 聲

📍$78 招牌汁燒鮮蠔飯
同蟹籽燒飯團一樣,招牌汁燒鮮蠔飯食落都有飯焦嘅香味

📍蒜香燒原隻有殻元貝
元貝嘅size 都係偏向大隻
食落蒜香牛油嘅味道好出
值得一試😍

📍$38 日本直送牛蒡漬
📍$38 鮮芥末八爪魚(熟)
牛蒡係迷你圓柱體嘅形狀
食落幾爽口
而 鮮芥末八爪魚嘅八爪魚食落幾彈牙😚
同埋芥末味調到剛剛好,唔會太辣
用黎做前菜幾合適💁🏻‍♂️💁🏻‍♀️
餐牌