餐廳: 麵賜園
資訊:

麵賜園💛賣一碗蝕一碗湯麵(幼麵 走荽 多蔥) $78+飲品: 黑豬小姐(熱) +$25午餐優惠: 補補牛湯麵(扁拉麵 走荽 少蔥) $53人均消費: $78 (2人)-賣一碗蝕一碗湯麵(幼麵 走荽 多蔥)🍜個名好搞笑🤣根據返佢個Menu📜佢係昆布豆腐湯底配料有日本舞茸 雞脾菇片 蘆筍同蟲草花😋份量好大份😝無論係麵 配料定係湯(叫咗麵嘅份量係適中 下次可能少量都OK)嗌咗多蔥 佢真係俾咗好多蔥🤣絕對唔手軟個麵質地 唔似平時食車仔麵嘅幼麵都煙靭嘅🤤味道上 都幾好味嘅🤣啲麵 配料同個湯都好夾🤤今次嗌呢個 因為想試吓日本舞茸佢嘅口感好特別😝有啲似雪耳 但係又唔係軟林林佢好似有啲菜同菇嘅混合體🤣(哎呀 我唔知點講🫢)另外 仲有個小菜: 中華沙律可以開下胃😚·黑豬小姐(熱)🍫🐷聽個名好似幾盞鬼所以嗌咗杯嚟試吓🤣杯嘢飲熱辣辣🥰好適合冬天飲但又唔驚拎起隻杯熱因為佢個杯係有啲隔熱嘅構造😝同埋隻匙羹幾靚😍味道上 唔會話太甜好適合我😚不過側邊啲朱古力要趁熱攪側邊嘅朱古力就會令到杯野甜啲🤤但又唔會太甜但又唔會好似唂咕咁苦😋可惜嘅係 份量比想像中少🥺·🦩:補補牛湯麵(扁拉麵 走荽 少蔥)🍜啲牛肉好多 幾抵食🤩個
麵賜園💛
賣一碗蝕一碗湯麵(幼麵 走荽 多蔥) $78
+飲品: 黑豬小姐(熱) +$25
午餐優惠: 補補牛湯麵(扁拉麵 走荽 少蔥) $53
人均消費: $78 (2人)

賣一碗蝕一碗湯麵(幼麵 走荽 多蔥)🍜
個名好搞笑🤣
根據返佢個Menu📜
佢係昆布豆腐湯底
配料有日本舞茸 雞脾菇片 蘆筍同蟲草花😋
份量好大份😝
無論係麵 配料定係湯
(叫咗麵嘅份量係適中 下次可能少量都OK)
嗌咗多蔥 佢真係俾咗好多蔥🤣
佢嘅口感好特別😝
有啲似雪耳
但係又唔係軟林林
佢好似有啲菜同菇嘅混合體🤣
(哎呀 我唔知點講🫢)
另外 仲有個小菜: 中華沙律
可以開下胃😚