係疫情下好多鋪頭都支持吾住😢但啲間鋪正正係啲疫情下開張 每次經過都聞到好香嘅雞味 今次終於有機會係放假啲時候試下 老闆娘非常貼心為每個客人去介紹 其實我有少少感動 好少鋪頭會去解釋比客人聽 而且佢仲要係全程好有禮貌 而且佢地衛生做得好好 開放式設計比客人一個放心 全程仲要帶口罩同埋手套🧤-🧏🏻‍♀️溫馨提示:因為係小店 淨係做外賣 所以可能住得遠嘅朋友仔要搵方法解決啦 另外第一次食嘅可以問問老闆娘 佢會跟返你口味推薦比你 而且都人比較多 以打電話叫外賣嫁 Sikforlife好希望大家會多多支持香港小店😋-▪️ 無骨醬油雞飯配黃薑飯 $48▪️ 香煎薄餅 $10-#無骨醬油雞飯我一打開個盒超香嘅醬油雞味,個人中意食無骨嘅雞因為好方便🤣佢嘅雞都好滑身,最怕係好嚡身或者無味但,佢兩樣野都無中伏,啲個價錢嚟講cp 值高,而飯有得簡白飯同埋黃薑飯,或者加$12有肉燥飯,不過個飯就稍為有少少乾身,但我配埋佢嘅百搭醬汁酸酸甜甜撈埋食就岩岩好啦。佢仲有得簡薑蓉/沙薑/泰式,下次等我試下啦🥰雖然睇落去好似好細碗禁,不過對食lunch嚟講份量岩岩好。#香煎薄餅佢嘅薄餅係即叫即煎嘅,抵讚嘅係佢吾多油亦都吾乾身,
▪️ 無骨醬油雞飯配黃薑飯 $48
▪️ 香煎薄餅 $10
#無骨醬油雞飯

#香煎薄餅
佢嘅薄餅係即叫即煎嘅,抵讚嘅係佢吾多油亦都吾乾身,本身以為得四分一,原來佢係完整一張切開然後疊起左,不過如果有咖喱或者其他醬汁禁就會更加吸引啦🤣
————————————————————-—————-
📍Location
元朗鳳群街2號年發大廈地下23號舖
𝖂𝖊𝖑𝖈𝖔𝖒𝖊 𝖘𝖍𝖆𝖗𝖊 𝖞𝖔𝖚𝖗 𝖋𝖊𝖊𝖑𝖎𝖓𝖌𝖘 ✍🏻