2020-02-24
行過大圍 見到有好多唔同既野食 假日見得閒就行多兩行 見到係比較隱蔽既一處有間酒吧餐廳 見價錢唔算超貴就入去試試入到去感覺都坐得幾闊落同舒服 佢有個bar枱同埋兩部電視視播now tv 見佢會有寫住今晚幾點有邊對足球比賽 應該平時係比朋友們睇波聚腳既地方 都係一個唔錯既選擇我地叫左個前菜煙三文凱撒沙律 🥗食落都幾fresh 有啲麵包同煙肉碎 同埋都幾大份 可以俾到2至三個人share食之後叫左個蒜香一口牛 呢個好推薦!😍佢知汁甜甜地好開胃 唔會好重蒜味 啲牛唔韌好易咬 都幾好食 佢啲牛係熟得比較熟既 如果你唔想咁熟就可能預先講定啦😉最後食個法式燴羊膝 好大個😳兩個人真係食唔哂 而且一啲羊羶味都冇 好香又好易切同入口 佢有啲薯容配搭 但記得唔好咁快食哂啲薯溶 如果唔係你只食羊膝會有啲dry兩個人晚餐埋單最後食左400幾 不過幾好食😋
兩個人晚餐埋單最後食左400幾 不過幾好食😋