由入門前到走都咁多人排隊路過拉麵街,見到一間排哂長龍既冰室,見佢咁把炮,一於去試下佢有咩咁特別。排左一陣入到去,發現呢間都算係潮冰室,除左裝修modern 啲,野食都唔係一般茶記既炒粉麵飯,其實都花多眼亂,最後揀左呢d👇👇星級雜扒 [$110]平時食扒多數會揀淨牛扒,因為覺得雜扒d 配搭麻麻地會拉底質素,但見到呢個星級雜扒竟然有煙三文魚🤩🤩🌟真係要一試,結果黎到成座山咁高,即刻抵食左,另汁既選擇都好多,今次揀左小見啲既龍蝦汁,另加配特飲菠蘿冰都係加$7另點完菜等食時有個好笑既小插曲,侍應姐姐好攪笑,無啦啦對全埸大叫:邊個張單有寫餐湯既唔該舉手呀😂呀姐宜家黎派湯😂😂😂現場多數食客係年輕人,就好似學校派飯既情境日式玉子燒套餐 [$70]本身睇中左個黑松露雜菌玉子燒,點知佢竟然話賣哂😭最後揀左吞拿魚芝士玉子燒,芝子有拉絲 yummy❤️另有炸蝦撈丁,撈汁係用雞翼汁,不只是鼓油,更加惹味😋黑松露薯條 [$45]即炸粗薯條,最緊要係醬好多,都好濃味,同埋份量也很多,不錯的小食最後出到黎,仍然見到人龍有增無減,民意所歸👍👍👍
由入門前到走都咁多人排隊

星級雜扒 [$110]

日式玉子燒套餐 [$70]

黑松露薯條 [$45]

最後出到黎,仍然見到人龍有增無減,民意所歸👍👍👍