2024-08-11 680 瀏覽
申子居酒屋🏮依家一至日午請套餐都做緊買一送一優惠😲即係一個價錢夠哂兩人食,真心超值😎叫一份午市套餐就可以送一份丼飯,丼飯係完整一份午餐,所以兩個人一定夠食🤭午市套餐七選一,我哋揀咗牛肉壽喜燒,每個套餐都會有麵豉湯同兩份小菜,當飯就揀咗鰻魚玉子丼😆😆套餐加配飲品由$18起🍵想再豐富啲嘅仲可以加配佐酒小食添😎牛肉壽喜燒份量相當足料,較可惜嘅係已經完全煮熟未能自己DIY,但牛肉相當軟稔😲👍🏻壽喜燒汁甜甜地好好味🤤連埋米香濃濃嘅珍珠米,真心大讚👍🏻鰻魚玉子丼厚燒玉子應該有一個五毫子咁厚😆😆表面有微微炙熱過,厚切蒲燒鰻魚油膩豐裕,鹹甜交替嘅鰻魚汁配上熱辣辣嘅珍珠米,越食越滋味一口芝士黑豚卷🧀🐷一客有3粒乒乓波size嘅芝士黑豚卷,薄切黑豚肉包住芝士再捲成球狀炸熟,一口咬落去外皮係帶脆感,入面係爆汁肉汁加拉絲三重芝士🧀,芝士控必食之選👍🏻👍🏻泡沫🫧朱古力🍫係純朱古力🍫沖製,加上面頭嘅奶泡,甜度唔算高

鰻魚玉子丼

一口芝士黑豚卷🧀🐷

泡沫🫧朱古力🍫係純朱古力🍫沖製,加上面頭嘅奶泡,甜度唔算高