2016-07-09 854 瀏覽
事緣公司比較早放飯 咁就落街吃飯吾需要等位 但次次一大堆人吃飯其實中上環搵位都會有一定難度 係行去上環街市途中見到呢間越南餐廳 仲有位於是大家決定一試基於天口熱既關係 我決定吃 牛肉撈檬配杯熱檸茶 二來佢吾算貴啦叫左野之後咁d野飲野吃好快就已經黎到 服務都算幾好 冷氣足又有wifi 番中環既都知 呢掛天口熱係條街行一陣已經濕哂 所以有充足既冷氣係非常緊要既呢個撈檬我覺得不過不失啦 味道主要來源自我自己加既甜酸汁 吃落幾清爽 而配料都幾多 有青瓜 羅白絲 花生碎等等 但吾知點解吾係好吃到呢d味 佢上面d牛肉都幾香 但成碟個份量相對少 吾肯定係撈檬吾飽定係佢真係比較細 但男既吃完我覺得未放工就已經肚餓了
係行去上環街市途中見到呢間越南餐廳 仲有位於是大家決定一試