2017-03-20 131 瀏覽
今日下雨天, 最好就揀個舒服嘅地方, 座低食個 tea, 見佢地嘅食品賣相都好吸引,所以最後決定左揀 Joo De Rolls 我地一行三人, 佢地安排一張圓枱仔比我地, 雖然座得痳痳, 但無法啦,裡面有張吉嘅方枱, 經理覺得我地會座得唔舒服,所以佢就憑佢嘅角度, 去幫我地安排喇, 我地無奈接受啦另外到講講食品同飲品喇,Cappuccino 遞上枱, 我真係忍唔住, 嘩一聲, 咁肉酸嘅, 我地望左好耐, 最後經理過黎問我地, 有乜野問題, 我地當然係講杯 cappuccino 啦, 經理答案係, cappuccino 係唔會有拉花喎,我地聽完呆了, 既然佢堅持, 我地唯有接受啦, Mocha 同 Cappuccino 居然有咁大分別, 所以都唔再爭論, 因為已經知道, 永遠唔會再幫襯, 食品方面, 其實一般, 真係食個樣, 味道普通

, 食品方面, 其實一般, 真係食個樣, 味道普通
Cappuccino
Mocha