6天前
#火鍋隨意門 已經去過幾次🤣✨味道唔錯,同埋好鍾意佢哋嘅擺盤!又可以食好嘢,又可以打卡📸食都食得開心啲❤️ 餐廳裝修幾有特色,唔同位置有唔同國家環境,中東、日本…好似真係有隨意門去邊度都得🤣✨椰漿雞濃湯鍋✨秘製椰漿雞濃湯鍋,用三黃雞及新鮮椰子肉,再加入用椰肉打成的椰漿,所以椰子味非常濃郁,未打邊爐之前都飲咗兩碗!鮮甜清爽✨✨牛頸脊(細)✨我自己個人鍾意食啲比較瘦,冇乜脂肪嘅牛肉,所以我揀咗牛頸脊!打邊爐一定要有牛肉🤣我鍾意佢有少少厚度,同埋都幾有牛味,唔使點調味都OK👍🏻✨餃子拼盤✨拼盤有有五款餃子🥟黑松露蟹肉餃、蟹皇豚肉餃丶韭菜豬肉餃、鳳尾鮮蝦餃及白松露野菌豬肉餃,放喺旋轉木馬度,轉吓轉吓好過癮😍一次過試晒唔中口味,不過我個人最鍾意黑松露蟹肉✨香氣十足❤️✨蔬菜拼盤✨擺盤超靚😍樣樣蔬菜應有盡有✨食肉梗係要食菜啦!咁樣健康啲!同埋順便打卡📸好鬼靚~✨脆鯇魚✨薄薄地,勁爽脆!份量唔會太多!啱啱好👍🏻✨✨蜂蜜菊花茶✨淨係個造型已經好正,放喺地個地球儀入面,可以自斟自飲!
✨椰漿雞濃湯鍋✨
✨牛頸脊(細)✨
✨餃子拼盤✨
✨蔬菜拼盤✨
✨脆鯇魚✨
薄薄地,勁爽脆!份量唔會太多!啱啱好👍🏻✨
✨蜂蜜菊花茶✨
淨係個造型已經好正,放喺地個地球儀入面,可以自斟自飲!