2021-07-30
Once upon a time......有間cafe有得玩有得食,又唔趕人又唔貴,下載某個apps又有95拆添,係咪唔錯呢~首先講環境,我們去嘅時間係2點左右,人唔多,所以可以同其他人坐得好開,入去都係自己揀位,枱上面都已經有餐牌,一坐低就可以揀食咩,餐牌望落去好舊,d過膠片浮起曬果種,但係!係冇痴立立嫁!疫情下,唔係好多餐廳認真處理清潔問題,佢地有!你走果陣,佢地認真消毒果種態度,會令自己懷疑自己係咪真係咁污糟🤣🤣,但係又會覺得非常安心岩岩自己係依個消毒過嘅環境食過野,佢有board game,牌類提供,但係我地只想傾計就冇玩到到食物啦,我地只係叫左2個小食,一個甜品,2杯飲品,炸墨魚粒+炸雞軟骨,岩岩炸起,味道正常,但係雞軟骨有部分係雞肉粒朱古力心太軟,太少流心層,拳頭大嘅蛋糕,得一茶匙嘅流心,但係味道係正常榛子朱古力,有d失望,佢唔係繽x樂果種,甚至榛子味,朱古力味都唔重,奶味反而重d牛蒡茶,好香,想味道夠,要等耐小小,可以不停添水再煲我地冇叫主食,但係見到其他人食嘅主食賣相唔差,下次會再試
牛蒡茶,好香,想味道夠,要等耐小小,可以不停添水再煲
我地冇叫主食,但係見到其他人食嘅主食賣相唔差,下次會再試