呢度就嚟變咗我飯堂😂一來我鍾意食韓國嘢,連麻麻哋韓國嘢嘅老公都話OK好食,咁梗係要帶佢嚟食多幾次啦!呢度嘅炸雞真係食過返尋味!揀咗蒜香蜜糖炸雞🍗喺呢度出晒名!首先個炸雞非常香脆,薄脆得來唔會硬,而且keep肉質Juice,加上蒜蓉味好夠香又唔over,想要辣啲又可以點佢提供嘅辣汁。main point 係炸雞同薯條堆到成座山咁高!睇見都開心啦,$200咁大份真係好抵食!除咗大大件雞肉之外,仲有大量嘅薯條、薯格,一次過試晒幾種口味,口感仲要係外脆內軟,全部啱啱炸起勁好味!兩個女仔嚟食嘅話淨係炸雞已經夠飽!老公鍾意有米落肚,就叫咗個海鮮炒飯,上面有隻蛋,賣相都幾靚!個海鮮炒飯都幾足料,見到有好多八爪魚仔,所以食落口感特別煙煙韌韌。