2022-10-08 340 瀏覽
啱啱幫襯完呢間酒樓,唔使禁飛令Number,直接可以安排你入去,入去先知道原來係要同人哋搭枱,之前完全冇通知,坐低見到枱同枱之間係冇一米距離,大概10張枱裏面有兩張枱有塊透明膠版隔住,但係搭枱竟然係冇任何膠板隔開,到底係點樣嘅邏輯先會有咁嘅安排?叫員工過嚟可否幫忙攞塊板隔開,始終搭枱距離太近,呢啲全部老員工仲大聲夾惡,個個字都聽得明,組成句子完全扮聽唔明,仲話冇規定要咁做,再叫經理過嚟同你講數,公司冇規定要咁做,最後擾攘左一輪,幫我加返塊透明膠板喺中間,其實唔係為咗同老人家嚟食,又係呢啲垃圾屋邨酒樓,絕對係唔會想幫襯,咁樣嘅態度,咁樣嘅處事方式,🤣到底幾優質嘅管理層先可以培養到咁優質嘅員工?憑乜收取+1服務費?