餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

作為一個喺港島區返工嘅我,之前已經聽過瘋狂小面呢個大名😌今日終於有機會一試‼️瘋狂大排面 BB辣個人幾鍾意呢款麵~個肉煮得幾腍,一咬就離骨,而且肉味都好濃郁,唔會比湯底蓋過👍🏻瘋狂牛肉面 少辣少辣比起BB辣都辣幾多🤣食到出晒汗,不過牛肉就非常之腍,比起排骨更加嫩滑🥰涼拌木耳酸酸辣辣, 十分開胃棒棒雞呢個類似係麻辣汁拌手撕雞,雞肉好嫩滑好入味,係比起上面兩個麵更加辣🤪成都老冰粉大推🤩🤩食完啲咁辣嘅嘢食返個冰涼嘅甜品,即刻中和番,而且唔會好甜,爽滑嘅冰粉配上提子乾,夾得非常好😍羅漢果冬瓜茶 & 烏梅汁兩款跟餐飲品都非常之濃味,唔會好稀,非常適合解辣😆唯一覺得係唔係好夠冷氣,食到出晒汗🤣🤣不過堅係好過癮好正嘅‼️

瘋狂大排面 BB辣

瘋狂牛肉面 少辣

涼拌木耳
酸酸辣辣, 十分開胃

棒棒雞

成都老冰粉

羅漢果冬瓜茶 & 烏梅汁
兩款跟餐飲品都非常之濃味,唔會好稀,非常適合解辣😆