2009-08-30 5 瀏覽
朋友推介下, 黎左試呢間新開o既分店~趁住佢開左o吾耐, 哈哈,只係排左一陣, 太好啦入到去,又幾闊落wor~ 急不及待o甘點左個阿華田冰,上得都幾快,waiters仲好nice!!未食感覺已經非常良好.第一啖食落去...好濃郁o既阿華田味呀!!!!! 而且濃得黎又o吾會太甜,值得一讚!口感軟綿綿,好細滑,愈食愈好味, yummi呀~配料方面,因為樣樣都想試所 所以樣樣都點d, 而且每款份量仲比想像中多,好足料呀. 哈哈另外生果另上,點左西瓜芒果都好鮮甜, 完全無比d冰比下去.見友人好滿意o甘, 佢話佢碟牛奶冰都o吾錯, 不過可惜我太飽無試到佢果碟. 真係要番黎再試過!!呢度o既綿花冰同環境都比預期好! 好好味呀!!! 鍾意甜品o既我一試已經瘋狂愛上!!!! 連o吾太好甜o野o既友人都讚好~ 好味得黎食到超飽都o吾貴, 而且吾駛點等又坐得舒服~哈哈朋友仲懶醒甘話佢專程黎呢間, 服務好仲慳番d排隊時間去行街多謝朋友介紹我黎呢度呀!!!~ 糖百府!!!! 黎緊目標要試埋其他d口味~KAKA~
朋友推介下, 黎左試呢間新開o既分店~
趁住佢開左o吾耐, 哈哈,只係排左一陣, 太好啦

未食感覺已經非常良好.
口感軟綿綿,好細滑,愈食愈好味, yummi呀~
另外生果另上,點左西瓜芒果都好鮮甜, 完全無比d冰比下去.

朋友仲懶醒甘話佢專程黎呢間, 服務好仲慳番d排隊時間去行街

多謝朋友介紹我黎呢度呀!!!~

糖百府!!!! 黎緊目標要試埋其他d口味~KAKA~

阿華田冰
2009-08-29