2018-10-01 163 瀏覽
今天工作太辛苦,仲預到激氣嘢!唯有食餐好發洩下!荃灣市中心新開左一間西餐廳,之前想試吓,今晚一於去試菜。叫咗個二人餐,包晒餐湯、前菜、沙律、一款主菜、一款飯或意粉。餐湯我哋加錢轉左龍蝦湯,非常香濃仲有幾粒龍蝦肉,正!跟餐的麵包亦都相當唔錯!凱撒沙律蔬菜非常新鮮,醬料味道亦都啱啱好。白汁藍青口size細,但好嫩滑!用麵包點下佢啲白汁,非常美味!主菜可以揀一款意粉或飯,我哋揀咗卡邦妮蘑菇煙肉長通粉,上邊鋪左好多Parma cheese, 香濃美味主菜我哋揀咗和牛,果然牛扒嘅肉質非常嫩滑,食落去完全唔硬!去配襯嘅粗薯條同紅菜頭薯蓉都唔係日本餐廳提供嘅配菜,十分之有心思!餐茶叫咗熱咖啡,配襯嘅甜品係軟綿綿嘅蛋卷,都係高質素嘅!令你一餐畫上完美嘅句號。

餐湯我哋加錢轉左龍蝦湯,非常香濃仲有幾粒龍蝦肉,正!

跟餐的麵包亦都相當唔錯!
凱撒沙律蔬菜非常新鮮,醬料味道亦都啱啱好。
2018-09-26
5 分鐘 (堂食)