2017-03-17 54 瀏覽
從小到大我至愛嘅早餐都是麵包。 小時候早餐吃一個硬豬都已經好開心。 反而對有餡的腸仔飽,餐肉飽一點都不感興趣。 人大了,雖然已經沒有經常吃硬豬,但沒有餡的麵包仍然是我首選。今日放工經過Mr. bake , 就被它的門面吸引左入去...裝修雖然簡單,但麵包一點都不簡單。 因為佢哋有一系列嘅健康飽飽。 有菠菜, 黑芝麻,紅酒等, 最後選了 Milan Orange 香橙飽飽有好多橙皮粒粒,好香,加埋合桃味道真係好夾。 飽身不太軟也不太硬, 好好味加杯玫瑰花茶,又香又relax. 無論早午晚都啱飲。聽說這兒的甜品是用日本的希少糖造的,零卡路里,糖尿病人都啱吃。 這件芝士蛋糕只有少甜, 芝士味較突出。 另外試左 tiramisu. 外貌普通, 芝士也不算香滑,不太合我個人口味。這家店的麵包真的不錯,下次可以試其他款式
加杯玫瑰花茶,又香又relax. 無論早午晚都啱飲。

這家店的麵包真的不錯,下次可以試其他款式
2017-03-17