發現之前係賣凍肉的舖頭轉型,做左餐廳,有意粉飯食,即管試下先!🔸鮮茄蓉炸蝦煙肉意粉呢個係新推出嘅意粉,醬汁用咗新鮮茄蓉同tabasco調製🌶️ 少少辣再加上煙肉嘅煙燻味🥓 味道幾多層次👍🏻 炸蝦都幾脆,而且唔油膩,意粉軟硬適中,值得一試🍝🦐🍤🔸原件安格斯西冷蓋飯配溫泉蛋蓋飯用咗日本珍珠米🍚 餐廳有賣凍肉,可能因為咁,安格斯牛嘅質素比較好,肉味好濃郁,淋上日式醬汁同溫泉蛋,送飯一流🥰🔸炸花枝丸跟蓋飯餐加嘅花枝丸外皮脆脆地,仲搽咗蜜糖,香甜得嚟無咁熱氣👍🏻🔸咖啡沙冰咖啡沙冰係用即磨咖啡整,真材實料👍🏼 賣相好好,非常ig-able😂 而且唔係太甜太漏,唔怕食到飽飽滯滯😂🔸椰子烏龍奶茶呢杯係我嘅最愛,老闆話係用新鮮椰子粉,配精選嘅烏龍茶調製而成,飲落好香椰子味🥥 好似泰國嘅綠色三角椰子糖,香甜唔苦澀🥰

🔸鮮茄蓉炸蝦煙肉意粉

🔸原件安格斯西冷蓋飯配溫泉蛋