今日同朋友過咗銅鑼灣度行街,朋友推介我嚟利園依度食飯,佢話依度有好多性價比好高嘅高級餐廳❣️咁我就信佢過嚟食吓啦,真係幾高質,一定會再嚟食,推介俾各位朋友過嚟😝🌟一入到黎,餐廳裝修已經好堂皇,好有格調,每一個角落都適合打卡,環境非常之靚,而且嘢食都好高質,有樣又有內涵😘🥰首先我哋叫咗兩個湯Miso fish soupMussel miso soup好香濃,要嚟做前菜同埋開胃菜一流😊Black tuffle scrambled egg超級推介!嚟到一定要食🥰超香濃嘅黑松露味,廚師一啲都唔論識,落足黑松露💕而且奄列蛋好香滑,好香嘅蛋味😊Mushroom ouions salad蘑菇沙律都係高水準嘅發揮,健康又清新,味道好Fresh💗Mixed barries yogurtPolenta cake/ tomato jam兩樣食物都係高水準嘅發揮,食落去口感好豐富,超級多層次😘Grilled m7 beef cube牛肉味10分香濃,外層仲有好香濃嘅牛肉香烤味,內襯嘅牛肉肉質鮮嫩,絕對係超高水準,勁高性價比😝❣️

首先我哋叫咗兩個湯
Miso fish soup
Mussel miso soup
好香濃,要嚟做前菜同埋開胃菜一流😊

Black tuffle scrambled egg

Mushroom ouions salad
蘑菇沙律都係高水準嘅發揮,健康又清新,味道好Fresh💗

Mixed barries yogurt
Polenta cake/ tomato jam
兩樣食物都係高水準嘅發揮,食落去口感好豐富,超級多層次😘
Grilled m7 beef cube