2021-07-30
之前一直都有聽朋友講呢間小店嘅章魚燒🐙好好食 呢日去佢屋企嘅時候順便買上去同佢一齊分享 眼見有好多唔同款嘅口味都想試 就唔小心咁買左兩盒🤪 買的朋友要留意因為章魚燒🐙係即叫即整 所以預咗要等10至15分鐘大滿足🐙話明係大滿足 當然可以滿足你貪心🤤的慾望 呢盒係有成四款唔同口味的章魚燒 包括原味 飛魚子 明太子 Wasabi 啱晒我呢啲眼闊肚窄的人 每款有三粒🍡 他們所有的章魚燒都係即叫即整 每款口味的章魚燒配料都非常之多 而每一粒的份量都啱啱好👍🏻 唔會一大舊粉咁 仲可以食到一粒好大的八爪魚tim 值得推介 💯Wasabi章魚燒因為出面真係比較少見Wasabi章魚燒 所以小編專登額外買多一盒 章魚燒上面放左一大舊Wasabi 一啖食落去 嗅覺👃🏻同味覺👅都有好大的衝擊 好似食緊辣辣壽司🍣咁 好正😂😂😂 如果怕太辣的朋友 可以自行減少Wasabi的份量
大滿足🐙
Wasabi章魚燒