2017-12-01 790 瀏覽
根本租這裡比餐廳就超錯。就算食物質素幾好,如果連基本食的空間都無,我唔知佢地想有咩正評。其實我唔係第一次光顧,但前幾次因爲停留的時候都唔係太想,所以根本唔會相機食先和想寫食評,今次因爲我要等朋友Y所以我拎位先和點食品先,所以就有時間認真留意這食店。以下是今次點選的食品:因為等陣要出遠門,所以唔想食得太Full.點了這個餐,老實說這間餐廳點粉麵餐最抵,大約30蚊左右。我這個要27蚊,其實價錢都可以接受。我的這個飛碟即製的關係,非常熱騰騰,都幾好食,那些吞拿魚都幾多,多到出曬麵包外,其實都幾論盡。不過如果因爲太多,我都唔介意,哈哈🤩那個熱柯華田都幾抵贊,佢夠熱和那些粉唔會搞極都唔散,但又保持到那些柯華田味。朋友點選了普通麵餐,佢表達說因爲喜歡那些牛肉,原來是新鮮牛肉,佢想食烏冬,但要加4蚊,最後放棄。Anyway.如果只講食物這間店可以好高質,但好抱歉,香港食店講求服務,所以係我心中,這間食店還有很大改善空間。
根本租這裡比餐廳就超錯。
以下是今次點選的食品:
吞拿魚飛碟+熱柯華田

我這個要27蚊,其實價錢都可以接受。
2017-11-25
$27 (早餐)