2022-10-16
相約朋友聚聚閒談,見呢度tea set好似唔錯,唔好甜嘅我都黎試一試。 3點開始下午茶,假日嚟,建議最好先訂位。4人枱坐位距離都算寬敞,但2人位就距離有點近,談情傾計應該會聽到晒😅見2人set相片幾好,包2杯普通飲,就試一試,影吓相。另外仲叫咗一個肉醬意粉同黑松露薯條。先黎意粉,下午茶餐$120左右包飲品,唔係平,不過佢份糧都足夠,肉醬汁都多,咁諗係唔貴而佢味道都幾好黑松露薯條係個沙律醬有黑松露,薯條用上有皮嘅,唔掂醬汁薯條都係有薯味,而且唔會好乾硬,如果有點鹽會更好味,我個人好喜歡黑松露,所以好鍾意個醬最後2人set上枱有點失望,賣相極一般味道更一般,甜品一般餅店嘅味道,鹹點也不出色,食品不太新鮮,包類同馬卡龍都有點un,像是賣不出嘅食物重新包裝整體黎講,如果唔叫2人set,其他都唔錯,仲平好多
整體黎講,如果唔叫2人set,其他都唔錯,仲平好多