2004-03-01 16 瀏覽
to openrice editor:係杏花新城都有一間。食評:昨晚去左杏花新城食,以為佢同九斗半同一個集團,都會幾好食啦.點知真係有D失望價錢係同九斗半差唔多,不過就唔好食.叫左:沙茶牛河-D河粉炒得唔夠散,沙茶味唔夠濃,牛肉又唔滑,唔可以話難食但水準真係一般.煎餃子-男友話好難食,我都覺得唔好食,個皮好厚同埋好粉,裡面D料好少同埋真係有味~~~怪味,完全唔合格. 蒜泥白肉-好油呀,我之前淨係聽過呢味餸,未食過,一試,原來係咁……唔知係灼熟定係蒸熟o既豬肉,淋d豉油,面頭再鋪厚厚一層蒜蓉,面頭d肉滑d,底部d肉就"鞋"d,唔知點解會咁,不過份量好多,成碟滿晒,不過我唔太鐘意食啦,普通得嚟又油。服務-其實都冇乜俾人服務過,成晚都冇同我加過茶,扣分.埋單百零蚊,貴就唔貴,不過真係麻麻,不次都係去返九斗半,雖然等位耐d.
to openrice editor:
係杏花新城都有一間。
食評:
點知真係有D失望
價錢係同九斗半差唔多,不過就唔好食.
叫左:
服務-其實都冇乜俾人服務過,成晚都冇同我加過茶,扣分.