#築地GINDACO (太古)太古太古城道18號太古城中心二期地庫Apita-----Gindaco set ($48) 好耐無食燒八爪魚丸 上次去完大阪之後一直對日本ge八爪魚丸念念不忘 朋友話太古城apita 入面有一個超好食ge八爪魚丸鋪 我都半信半疑 畢竟只係food court 入面ge其中一間餐廳 點知竟然真係超有驚喜😝😝八爪魚丸大大粒 外脆內軟 一咬落去有d八爪魚丸漿流出黎 d漿香濃又幼滑 中間更有一大舊彈牙ge八爪魚 同我係大阪食到ge差不多〈😍ノ〈😍ノ〈😍ノ而炒麵一樣有驚喜 味道炒得超級似細細個成日食ge童星點心麵🤤🤤🤤🤤好得意 第一次食真麵版童星點心麵 好正 抹茶牛奶 就正正常常 牛奶味濃郁 但抹茶味較淡 中意奶味重ge人可能會中意-----👶🏻B仔整體評價:9/10個👍🏻👶🏻B仔抵食程度:9/10個👍🏻👶🏻B仔環境評分:6/10個👍🏻👶🏻B仔味道評分:9/10個👍🏻👶🏻B仔回頭機會:10/10個👍🏻-----#swallowhongkong跟住我一齊吞食香港啦!🤤#swallowtaikooshing
#築地GINDACO (太古)
太古太古城道18號太古城中心二期地庫Apita
👶🏻B仔整體評價:9/10個👍🏻