2019-08-27 93 瀏覽
上到呢間餐廳既時候係大約7點 點知一個客都冇心諗係咪中伏 但佢既裝修都想唔錯 簡單文青feel咁 所以都想留低試下(後尾係坐滿左人既)首先係食左個薯條配黑松露醫 (原本想食魷魚圈不過冇)拿呢個薯條係真係盡得幾好食既即炸夠熱 夠脆 份量又唔少 同你見個賣相都幾好既OK之後朋友就食呢個大蝦意大利飯都唔錯既 佢唔會係太重芝士好漏果隻 岩番普遍亞洲人食不過睇你鐘意食硬D定軟D既飯 呢個D米飯係偏硬既我地仲食左個羊架 呢個真係全晚重點晚餐唔過2百食到呢個quality既羊架 我認為性價比係好高了佢有3隻小羊架 非常有羊味 D調味好夾 另外D菜都唔hea 烤得幾好食講真係TST比較出名既地方食羊架 (lunch)都差不多價 or 仲貴 所以呢度係抵食 Overall 呢度既野食都唔錯 仲有加錢可以飲養生茶有得refill 慢慢飲 冇咁滯 而且都落足料 再refill都唔會冇哂味!!所以呢間野係真心推介既
上到呢間餐廳既時候係大約7點 點知一個客都冇
(後尾係坐滿左人既)

首先係食左個薯條配黑松露醫 (原本想食魷魚圈不過冇)
拿呢個薯條係真係盡得幾好食既
即炸夠熱 夠脆 份量又唔少 同你見個賣相都幾好既