2010-10-05 5 瀏覽
早前已經係OPEN RICE見到呢間鋪, 而俾佢地既招牌吸引, 因為個招牌真係好靚, 仲要每次都見佢係十名內, 今日有機會同FD一齊去食個夠本 朱古力綿綿冰, D味道差小小, 因為朱古力唔係好夠濃, 同有少少食冰既感覺, 可能唔係好夠奶, 有D失望 番石榴綿綿冰, 好重番石榴既味道, 食得出佢仲有好多番石榴籽TIM, 不過都係同樣咬冰既感覺 椰皇燉3.6牛奶, 味道唔錯, 不過.....唔知點解食落去係上邊暖暖地, 但中間同底部都係凍既???? 唔通佢地喺雪櫃拎出黎叮熱過 牛奶綿綿冰, 終於食到唔係咬冰既感覺, 真係好似綿花咁入口即溶....so good 心太軟伴綠茶雪糕, 2者味道都非常香濃, 一食就知係真材實料, 又其係心太軟果d朱古力一溜出黎既朱古力真係香濃無比, 但係我又好似食到面層有d燶咗既味道, 唔知真定假呢

, 可能唔係好夠奶, 有D失望

, 不過都係同樣咬冰既感覺

牛奶綿綿冰, 終於食到唔係咬冰既感覺
, 真係好似綿花咁入口即溶....so good

, 但係我又好似食到面層有d燶咗既味道, 唔知真定假呢
2010-10-01
  • 心太軟