2019-05-27 621 瀏覽
夜麻麻有啲餓,我係特登坐車嚟食碗粉,再返屋企。聽呢邊街方朋友講牛雜勁有份量,落咗車一直向前行終於搵到個門口細細地嘅鋪, 我係第一次嚟食都感受到嗰份親切,我幾廿歲仲有靚姨叫我呀妹喎即刻後生曬,心情都靚曬。年紀大越係要向身體指數挑戰,無眼睇 食埋今餐先理個指數高高高 我係叫牛雜河 加蒡,靚姨話唔洗加蒡夠食㗎喇!!我即時麥兜上身,咁加肺吖靚姨再話:呀妹碗粉有蒡有肺夠曬食㗎喇😏雖然我個黑洞,但靚姨咁肯定,我唯有聽話啦!!睇一睇碗粉,嗯…齊料,真係有蒡有肺,事不宜遲起筷!菜圃枱面自行加料,我好奇怪總係好鍾意台面啲配料,包括麻辣醬 碗粉越食越唔對路, 唔係因為吸湯粉發脹, 而係粉量真係好多好多,我呢個黑洞差幾啖先完成一碗,所以胃口細啲可以嗌小粉,費。3十幾蚊食呢碗粉我係勁滿足,對於街坊嚟講係唔錯嘅!!
即刻後生曬,心情都靚曬。

靚姨再話:呀妹碗粉有蒡有肺夠曬

食㗎喇😏雖然我個黑洞,但靚姨咁肯定,我唯有聽話啦!!

費。3十幾蚊食呢碗粉我係勁滿足,對於街坊嚟講係唔錯嘅!!