2022-01-21
以前啲人叫兆萬做劣食之塔😂其實我都食過幾間放題覺得冇啲人講到咁差,今日就嚟呢到食一間好似幾出名嘅韓國菜🍗同朋友一齊嗌咗啲share食🤭韓式海鮮煎餅唔算好多海鮮,亦唔係好脆身,但係勝在唔會太油膩,加埋佢畀嘅辣醬都幾惹味😋芝士蟹籽蛋卷呢個幾推介🤤啖啖都係蟹籽,芝士應該係片裝個種車打芝士,加埋落去呢個組合都幾好食🤪火山岩漿芝士雞係中間有個裝滿芝士嘅農夫包🧀啲芝士係比較流質唔係拉絲個種~農夫包烘得幾脆,炸雞炸得幾香,但做法係比較似唐揚雞個種,炸粉唔會落太多,點埋啲芝士就更加好味🥰仲有超厚切薯角炸得好香脆😋草莓雪冰面頭舖滿士多啤梨🍓佢唔算好多士多啤梨醬,但係冰係牛奶冰,超滑同埋牛奶味好重😍完全就係韓國嘅味道🇰🇷私心最推薦係呢個😛呢間好在OpenRice訂位午市同下午茶有‼️七折‼️真心超抵,平均百零蚊一個人仲食到超飽🤩同朋友食飯都可以考慮吓去呢間~