2020-10-12 59 瀏覽
真鮮味,一家大細揸車去到元朗嚐鮮,好期待好興奮呀😍仔仔見到好多新鮮生猛海鮮,又可以自己捉,真係有得食又有得玩。新田依度泊車又免費,老公表示好滿意👍🏻原來星期日有live band ,真係要揾次同friends再嚟過me time吓先至得✌🏻我哋叫咗人氣龍蝦海鮮餐,勁多嘢食,份量十足溫泉蛋,流心滑嘟嘟,醬汁味道調配得好好❤️龍蝦,新鮮捉上嚟你話好唔好食丫❤️元貝,好嫩口❤️肉蟹,爆膏爆膏爆膏,肉質超級鮮甜❤️聖子,好好食,好鮮甜爽口❤️鮑魚,好淋唔un❤️本地生蠔,好美肥呀😅紅棗杞子蟲草花蒸雞,真係好好食,我追加咗個烏冬一齊蒸,仔仔食到舔舔脷❤️海中蝦,爽口彈牙❤️花甲,鮮甜無比❤️海皇粥底,加入南瓜芋頭而且吸收曬海鮮嘅精華,完美無瑕😋😋😋追加咗小籠包😍皮薄多肉汁✅重點係啲海鮮洗得好乾淨,牆上面貼有每一款食物要蒸幾耐,好細心👍🏻值得一讚,咁就大家食得安心又放心
真鮮味,一家大細揸車去到元朗嚐鮮,好期待好興奮呀😍
新田依度泊車又免費,老公表示好滿意👍🏻
我哋叫咗人氣龍蝦海鮮餐,勁多嘢食,份量十足
溫泉蛋,流心滑嘟嘟,醬汁味道調配得好好
❤️龍蝦,新鮮捉上嚟你話好唔好食丫
❤️元貝,好嫩口
❤️肉蟹,爆膏爆膏爆膏,肉質超級鮮甜
❤️聖子,好好食,好鮮甜爽口
❤️鮑魚,好淋唔un
❤️本地生蠔,好美肥呀
❤️海中蝦,爽口彈牙
❤️花甲,鮮甜無比
追加咗小籠包😍皮薄多肉汁