自從office搬咗入去餐廳沙漠-黃竹坑之後,我同同事每一天都努力發掘緊附近嘅美食,無意中發現到一間以非洲做主題嘅coffee shop,唔理好唔好食,都要沖入去試吓㗎啦😂呢間餐廳係一個商下裏邊,基本上見唔到有廣告牌或者養眼啲嘅招牌,總之就係寫字樓大廈咁搭電梯上去。感覺位置好冷門,不過都有唔少人預約book枱!唔計佢嘅非洲主題裝修,佢呢個景都夠晒殺食,望晒成個遊艇會,突然之間覺得你飲杯咖啡都高大上左😍😆整體環境係幾靚嘅,好cozy! 我望到佢入邊好似仲有一個地方大大嘅獨立偏廳咁,裝修都係非常之度假風,感覺好舒適,好啦講返食物先☝️一個人食,都係點咗一個羊肉咖喱同埋雞翼,啲飯係印度飯,咖喱味道濃郁,啲羊又夠淋,咖啡我點咗Dirty,都幾香。呢間餐廳個重點係真係有非洲人喺度工作!👍🏻冇得去旅行嘅大家不妨過嚟感受下非洲風情。總括嚟講食物唔錯,環境一流,以一間Cafe來講真係值得黎試吓。評分✴️(五分滿分)環境:✴️✴️✴️✴️食物:✴️✴️✴️✴️性價比:✴️✴️✴️回頭率:✴️✴️✴️

評分✴️(五分滿分)

環境:✴️✴️✴️✴️
食物:✴️✴️✴️✴️