2022-10-16 280 瀏覽
呢晚約咗友人喺德福戲院睇戲 由於時間緊迫 就嚟咗戲院入面嘅餐廳食個晚飯 跟住就入場睇戲🤣 餐廳環境都幾寬敞幾光猛 如果同朋友傾吓計都幾適合😮我哋叫咗兩個茶米滋味套餐 有前菜 麵同飲品😗蒜片台式腸 涼拌川茸兩個小食各有特色 蒜片台式腸啱晒重口味嘅朋友😺 涼拌川茸就酸酸辣辣 雲耳口感都幾爽 幾開胃麻辣蹄花拌麵可能係視覺效果嘅影響 裝麵嘅碗好大個 所以望落麵嘅份量真係唔多🥲 豬手都幾肥美 麻辣味道就唔係好重 味道正常台式紅麴肉拌太麵呢個紅麴肉望落好大嚿肥膏 真係都唔係好敢食太多😫 但係如果淨係食瘦肉嘅部份 味道就真係爭咁啲 所以如果怕食肥肉嘅朋友就唔好揀呢個啦🤥冬瓜茶 白桃烏龍兩個比較個人喜歡飲白桃烏龍多啲 烏龍味道幾好 因為冬瓜茶比較甜 個人就唔係特別喜歡😐食完真係唔係好飽 如果大食嘅朋友就要注意啦🤐 同埋係我入呢間舖頭之前冇睇清楚 門口已經寫明係食Kiki麵 屋企都煮到嘅模樣🙃
蒜片台式腸 涼拌川茸
蒜片台式腸