2024-05-20 221 瀏覽
餐廳位於京瑞廣場內, 由數位90後年青人主理, 主打韓式炸雞、多款港式主食及特色卡巴卷餅為主✨我們點了二人套餐🍗 套餐包括:10件炸雞(自選2款口味)/沙律、卡巴/小食及自選汽水兩罐炸雞口味多達十五款選了韓式甜辣及蒜香蜂蜜牛油, 兩款口味各五件, 無骨炸雞啖啖肉, 外皮夠酥脆, 甜辣夠香口入味, 醬汁甜甜辣辣濃郁又開胃, 蒜香蜂蜜牛油帶清新蜜糖甜味配搭濃郁的牛油香味, 十分惹味, 喜歡食炸雞的朋友不可錯過👍🏻日式照燒雞卷🌯 卡巴厚實份量十足, 內軟外帶煙韌的卷餅, 包住滿滿餡料, 有日式照燒雞配搭清爽的生菜絲及洋蔥絲, 加上開胃醬汁, 十分飽肚, 味道有驚喜😍韓式泡菜煎餅🫓 厚度平均, 味道帶點酸、十分香口, 非常醒胃, 很適合夏天食用飲品🥤自選汽水兩罐(可樂、ᴄ.ᴄ. ʟᴇᴍᴏɴ)小店用心製作、非常足料, 食物款式選擇多, 服務態度親切有禮且富人情味, 價錢親民、ᴄᴘ值超高, 主要提供外賣自取服務, 但店舖有兩個吧枱位置可以堂食, 值得再回顧💕

我們點了
二人套餐🍗

炸雞口味多達十五款

日式照燒雞卷🌯

韓式泡菜煎餅🫓

飲品🥤
自選汽水兩罐(可樂、ᴄ.ᴄ. ʟᴇᴍᴏɴ)

• 韓式甜辣炸雞
  • 二人餐