2024-09-23 374 瀏覽
「我行我素」一間fusion素食+生酮菜單嘅Music Cafe🎼。社企營運,讓不同文化背景嘅人,都得到就業同培訓☕️,值得支持。「我行我素音樂餐廳」周不時有現場音樂表演🎤🎹🎶,比機會想表演音樂嘅人 嚟到台前發揮自己所長🎼🥁🎷🎺🎻Vegan Poker Face Bowl夏蕙姨波奇飯飯$7️⃣8️⃣蒟蒻三文魚🍣幾可亂真,食落好正,配上色彩繽紛新鮮蔬菜,青瓜絲🥒、紅蘿蔔絲🥕、紫椰菜絲、毛豆🫛、藜麥同紅米飯,口感豐富又飽肚。唔怪得夏蕙姨加持😆🥰Keto All Day Breakfast生酮全日早安$1️⃣3️⃣8️⃣溫泉蛋、牛油果🥑、車厘茄🍅、炒蘑菇🍄‍🟫沙律菜🥬、薑黃炒椰菜花、乳酪、生酮窩夫🧇,配楓糖漿讓人感受到滿滿的幸福感。紅粉佳人$4️⃣5️⃣紅菜頭牛奶🥛,顏色鮮豔,既有甜味又帶點土壤的香氣。Moulin rouge (Mixed Berries)紅唇烈焰$6️⃣8️⃣牛油果🥑與酸甜雜莓🫐打成smoothies,健康滿滿。Set Fire to the Rain sizzling Brownie冰火朱古力布朗$8️⃣8️⃣生酮朱古力Brownie用椰子粉做,帶點椰子味同濃厚的巧克力味道。(當日雪糕賣晒,用乳酪代替)

Vegan Poker Face Bowl
夏蕙姨波奇飯飯$7️⃣8️⃣

Keto All Day Breakfast
生酮全日早安$1️⃣3️⃣8️⃣

紅粉佳人$4️⃣5️⃣
紅菜頭牛奶🥛,顏色鮮豔,既有甜味又帶點土壤的香氣。

Moulin rouge (Mixed Berries)
紅唇烈焰$6️⃣8️⃣
牛油果🥑與酸甜雜莓🫐打成smoothies,健康滿滿。

冰火朱古力布朗$8️⃣8️⃣