2009-09-29 17 瀏覽
生日好似是每年都有的"慶祝活動" ... well who knows? 開心過每天啦 既然係生日, 都食餐好ge!! 我地食咗 haha, 梗係個welcome bread, 好香脆鬆軟, 熱烘烘, 冇馬虎gar!! 仲有我喜歡的黑醋! 番茄辣汁penne雖然係好簡單, 冇特別配料, 但個汁好醒胃 wa, 我個king size CALZONE, 好勁, 表面如鐵漢, 內裡芝士充滿柔情, 配合清甜蔬菜, 好味道 我杯咖啡, ok la!, 好大杯ar : 友人看著小師傅把朱古力放在焗爐, 捧著熱騰騰的朱古力, 再悉心裝飾, 再捧到面前, 心太軟, 係唔同d 2人合共$220 好暢快的一頓飯, 讓我地老朋友可以開懷地暢談暢食! 地方細細, 不過坐得舒服, service 還不錯!

既然係生日, 都食餐好ge!!

我地食咗

[ard $56]
wa, 我個king size CALZONE, 好勁, 表面如鐵漢, 內裡芝士充滿柔情, 配合清甜蔬菜, 好味道 [ard $80]

我杯咖啡, ok la!, 好大杯ar :[ard $28]
友人看著小師傅把朱古力放在焗爐, 捧著熱騰騰的朱古力, 再悉心裝飾, 再捧到面前, 心太軟, 係唔同d [ard $36]

2人合共$220

好暢快的一頓飯, 讓我地老朋友可以開懷地暢談暢食!

地方細細, 不過坐得舒服, service 還不錯!
鬆軟welcome bread, 不錯
番茄辣汁penne
好大隻西洋餃ar!! [calzone]
望真d, 好硬gar!!
入面係素菜, 配軟綿綿芝士
生日
鬆軟welcome bread, 不錯
番茄辣汁penne
好大隻西洋餃ar!! [calzone]
望真d, 好硬gar!!
入面係素菜, 配軟綿綿芝士
嘆杯americano