2023-07-17
餐廳嘅裝修好特別,響街望入去好似一個山洞咁,有種神秘又時尚嘅感覺。今次黎到呢度,想試吓佢哋嘅法國餐。前菜係iberico ham配哈密瓜。火腿色澤鮮艷,帶著咸香,配埋清甜嘅哈密瓜,味道好夾。煙燻鰻魚同三文魚都係好好味。煙燻鰻魚肉質鮮嫩,煙燻味好香,好有風味。煙三文魚都好鮮美,配上清新沙律,味道清新宜人。牛肉湯同龍蝦湯都好出色。牛肉湯味道濃郁,每一啖都有牛肉嘅鮮味,配埋蒸蛋非常好味。龍蝦湯味道清新,湯底濃郁,龍蝦味道幾濃郁,令人回味無窮。黑松露通粉。通粉煮得剛剛好,醬汁好濃郁,有豐富嘅黑松露味道,好好味。食落去唔會太油膩,份量都好足。主菜係煎鱸魚。煎鱸魚煎得好恰到好處,肉質鮮嫩得黎,都好結實,配上特製醬汁,非常好味餐廳環境好有feel, 食物質素好好,價錢都唔算好貴,性價比高。