2016-07-10
第一次打食評,只係睇得食評多手癢想試下打。好耐之前已經想試下呢間,難得約到朋友一齊試,原來價錢都唔平嫁,特別隔離係間連鎖快餐店,第一次入黎裏面冷氣好足,好適合呢個日酷熱天氣,裏面keep對播外國歌,我最鐘意開放廚房,感覺好乾淨。我地再個人share一個secret meun 先有既red eye reduction,留意返呢個包覆假日12:00-16:00先有嫁,個包有用牛油烘過好香同脆,中間有隻流心蛋,好彩上枱時仲未爆,我覺得親手吉穿蛋黃再溜出黎真係幾靚😍😍,個漢堡中間仲有塊份量十足既牛同脆薯餅,呢間餐廳應該好重視牛👉👈,見廚房show左好多牛肉俾客睇,呢個包塊牛唔會好重口味,重點係一啲都唔油膩冇脂肪,如果你想食肥油溝成既漢堡呢個啲就未必岩你喇😂 呢個包仲有個我好鐘意既位係加左糖漿係面,唔單至影相一流,味道咸甜好match。正當我地食完要走個陣,有個外國人問我地飲唔飲whiskey😆,我地就話ok!其實我就唔識評價酒,只係覺得有免費酒飲幾開心😃但有個位要改善係中文翻譯成既餐牌真係有啲奇怪🙁,同埋餐廳唔會主動提供餐具,要就問waitress拎就得嫁喇😃。