2009-07-04
我是一個好鍾意食甜品的人and去到日本一定要去搵好食的甜品店.近幾日我的朋友介紹一間朱古力店,叫我去試吓,我覺得香港好少好食的朱古力店,我用左我的好奇心去一試. 真是一試難忘..........>.<原來它在一間神秘的店..在遠處是望唔到招牌(原來是無)太神奇點解在香港有這件事發生,好似日本的店一樣好食的東西要搵一搵.入到店內就可以見到維港的海景,環境好舒服呀,我叫左Muffin,Spring Summer collection (Apple & Thyme ,Banana & Mint ,Honey Mustard , Mango & Kaffir Lime and White Forest)真是好好好食,我食得出他們用了好有水準的朱古力,(我食朱古力已經有三十年,又上過專業朱古力課程).店內的dispaly好靚,開頭見到個手袋為何放在朱古力玻璃房內?原來是食得,我問了店員,佢地話我知是糖皮,好真呀.今次真是無來錯.