2018-03-25 122 瀏覽
見到咁多IG Foodie都推介呢間沾麵~忍唔住Happy Friday同友人兩個去品嚐下😚我地7點去到 岩岩先開始叫飛等左冇十分鐘就已經入得去食一入到bar枱 店員就大叫(in Japanese😂)應該係歡迎我地 跟住有位店員向我地介紹左今期限定既久須志菌茸沾汁麵 我地兩個二話不說就叫左一人一碗亦叫左一份神山湯餃子share兩份食松茸湯底好濃郁 一d味精味都冇之餘 仲好香菇味 叉燒肥瘦適中 本身燜得好稔身 再經過火爐燒之後真係好香好濃肉味 雜菇量亦都好多 鍾意菌類既朋友會極愛 最抵讚係麵質 好彈牙好實 又掛湯 本人非常之鍾意 麵既份量亦都好多 我地兩個人都食唔曬 做左小嘥鬼😯😯餃子雖然冇影到 但都的確唔錯~雖然係普通日式豚肉餃 但係原來湯底先係神髓 湯係用豚肉煮成既 令餃子味道昇華不少😄 總結就係神山麵屋=神級麵屋 性價比 回頭率都好高 極度推薦!!!!!😉😉😉
見到咁多IG Foodie都推介呢間沾麵~
忍唔住Happy Friday同友人兩個去品嚐下😚
我地7點去到 岩岩先開始叫飛
等左冇十分鐘就已經入得去食
一入到bar枱 店員就大叫(in Japanese😂)
我地兩個二話不說就叫左一人一碗
亦叫左一份神山湯餃子share兩份食
久須志菌茸沾汁麵

2018-03-23
10 分鐘 (堂食)
久須志菌茸沾汁麵