福來邨傳統麵包老店超鬆化懷舊忌廉筒!=====🌟忌廉筒 $8離遠已經見到有人龍,撞岩出爐時間香噴噴👃🏻拎上手仲熱辣辣,一咬落去酥皮筒超鬆化!Feel到加望到千層酥皮,加埋鹹鹹香香既奶油,好食!👅🌟斑蘭鬆餅除左傳統既藍莓同朱古力味,竟然有斑蘭味,決定一試果然有驚喜~鬆餅包體實淨但唔係死實,入口好濕潤,非常不錯,椰香味超級濃,整體唔會好甜,已經番頭食左幾次,配埋杯咖啡係perfect🤭🌟紙包蛋糕愈簡單既野愈難做得好,連紙包蛋糕都好好食!全部放係一個鐵模入面比客人夾,上手仲係暖暖地,質地超鬆軟,而且甜度適中🥹=====除左好食,呢間麵包舖全部包包都係良心價!菠蘿包都好令我surprise,除左基本菠蘿包,仲有幾款唔同餡既菠蘿包,已經分幾次試下,下次再share🤣
福來邨傳統麵包老店
超鬆化懷舊忌廉筒!
=====
🌟忌廉筒 $8