2021-10-05 93 瀏覽
🌕Hello我係Moon🌕間唔中都會想食下日本嘢嘅,尖沙咀依間比較高級嘅日本餐廳真係好啱喺度放鬆一下,😍入邊嘅環境好relax,而且音樂柔和,好啱同一兩個朋友仔一齊喺度食飯!😏我哋係預先訂咗枱嘅,😆所以唔使等位就已經有得坐,今次食日本嘢就唔食定食啦,雖然佢嘅定食都好吸引,🥰但係今次嚟嗰單點,感覺更精緻!🤪依個擺盤係唔係好靚呢,😊佢就係牡丹蝦刺身同埋秋刀魚刺身,😇牡丹蝦好大隻,係新鮮而且爽彈口感,🥰唔使點豉油都已經好好味!秋刀魚刺身我都係第一次食,🥳口感好特別,有少少似吞拿魚嘅口感,😏將秋刀魚刺身點少少汁,味道更加突出!😝食日本嘢梗係要食下串燒啦,🤣今次嗌咗雞翼同埋牛舌心串燒,燒得啱啱好!兩者比較我會鍾意食牛舌心,😎厚度啱啱好,🥸而且亦有口感!最後嚟返個水信玄餅作為甜品,😝😝為成個日本晚餐作一個完美嘅句號!😛🌕最後MoonMoon好滿意依度嘅刺身,因為係真係新鮮嘅刺身,🤣而且秋刀魚刺身喺其他地方比較少有,如果再嚟,我都一定會再次選擇秋刀魚刺身🌕
🌕Hello我係Moon🌕

我哋係預先訂咗枱嘅,😆所以唔使等位就已經有得坐,
今次食日本嘢就唔食定食啦,雖然佢嘅定食都好吸引,
🥰但係今次嚟嗰單點,感覺更精緻!🤪

依個擺盤係唔係好靚呢,

食日本嘢梗係要食下串燒啦,🤣今次嗌咗雞翼同埋牛舌心串燒,
燒得啱啱好!兩者比較我會鍾意食牛舌心,😎厚度啱啱好,
🥸而且亦有口感!

最後嚟返個水信玄餅作為甜品
😝😝為成個日本晚餐作一個完美嘅句號!😛