2024-10-07 320 瀏覽
今日嚟到科學園嘅梨滿園食韓燒,一坐低店員就送上韓式前菜,有泡菜、豆芽同菠菜,店員仲好貼心提我哋出去拎飲品㖭!店內嘅座位以卡位為主,夠晒空間感,宜家仲做緊五人同行,一人免費嘅優惠,啱晒三五知己一齊聚首一堂,食之前記得打去訂位啊~呢度嘅韓燒有兩款選擇,滿足唔同嘅需要。想一次過有牛肉、海鮮同刺身嘅我哋,緊係食頂級餐啦!套餐嘅食物選擇豐富,主食小吃任君選擇,仲有平時少見嘅豬大腸同薯仔片,質素都唔錯㗎!特別係牛肩肉,牛肉嘅油脂豐富,口感軟嫩,忍唔住食完一件又一件。而豬大腸咬口煙韌,外脆內嫩,我哋都即刻追加多份~最驚喜嘅係炸雞同韓式雞蛋卷同樣出色,脆卜卜仲保留肉汁呀!差啲唔記得燒帆立貝嘅時候,記得見到收咗水就可以脫殼,再燒多一陣,咁就最好食啦 🤤 下次食韓燒又可以過嚟呢度啦 !
最驚喜嘅係炸雞同韓式雞蛋卷同樣出色,脆卜卜仲保留肉汁呀!
下次食韓燒又可以過嚟呢度啦 !