餐廳選擇困難症最後想食明太子意粉又唔想行咁遠 所以就食呢間lu· ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ ✨𝙲𝚛𝚎𝚊𝚖𝚢 𝙼𝚎𝚗𝚝𝚊𝚒𝚔𝚘 𝚂𝚙𝚊𝚐𝚑𝚎𝚝𝚝𝚒 𝚠/ 𝙱𝚊𝚌𝚘𝚗明太子忌廉汁煙肉意粉 $𝟷𝟼𝟾:每一啖意粉都沾滿明太子忌廉汁😻sᴏ ᴄʀᴇᴀᴍʏ!!! ✨𝙷𝚘𝚔𝚔𝚊𝚒𝚍𝚘 𝙿𝚘𝚛𝚔 慢煮厚切日本四元豚肉 $𝟷𝟿𝟾:日式餐廳 所以要食返日本嘢😆配菜係薯蓉+肉桂蘋果粒 這個配搭頗不錯 淡淡肉桂香 蘋果本身帶酸 同豚肉一齊食 不怕太膩 而且更開胃 ✨𝙳𝚒𝚛𝚝𝚢/𝙼𝚘𝚌𝚑𝚊 $𝟺𝟺/$𝟺𝟾:友人點的ᴍᴏᴄʜᴀ係木馬拉花🎠好靚好靚好靚呀!超有心思的 叫人點捨得飲👉🏻👈🏻· ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈ 餐廳空間很大 我哋直接ᴡᴀʟᴋ ɪɴ佢唔同種類嘅座位都有 想獨處或一大班朋友相聚都有合適的位置木系裝潢 枱櫈都係木製🪵疫情期間要用透明板隔住都唔會太焗促 只係透視😛 Follow my instagram 📍tr.eatday
餐廳選擇困難症
最後想食明太子意粉
又唔想行咁遠 所以就食呢間lu

· ┈┈┈┈┈┈ · ꕥ · ┈┈┈┈┈┈

明太子忌廉汁煙肉意粉 $𝟷𝟼𝟾
:每一啖意粉都沾滿明太子忌廉汁😻sᴏ ᴄʀᴇᴀᴍʏ!!!

:日式餐廳 所以要食返日本嘢😆

木系裝潢 枱櫈都係木製🪵
疫情期間要用透明板隔住
都唔會太焗促 只係透視😛

2022-02-03
10 分鐘 (堂食)
  • dirty