2024-05-21 289 瀏覽
今日到訪依間位於K11 Musea 6樓嘅日系cafe❤️ 餐廳設置大量落地玻璃,採納自然光照明,感覺明亮又舒逸🌟 木系簡約風設計非常清新怡人,好啱打卡❤️ 同🐧🐧 朋友仔㨂咗一客主食同一份甜品 share 食🤭 主食我地㨂咗一份鰻魚定食🫶 鰻魚燒得好香好脆口❤️ 食落甜美又惹味😋 伴飯一流👍 跟餐仲有前菜沙律、麵豉湯同埋餐飲🌟 好豐富超級正❤️ 甜品我地就㨂咗海鹽焦糖比利時朱古力麻糬窩夫❤️🥰 窩夫即點即制保證熱騰騰👍 食落外層香脆,內裡軟嫩又富彈性❤️ 朱古力味濃厚🤤 表面舖上嘅麻糬煙韌又可口😚 一齊食好夾好好味😋 跟窩夫仲送上一球香滑又醇美嘅朱古力雪糕😍❤️ 不能錯過❣️ 飲品就㨂咗一杯熱嘅Latte❤️ 同埋一杯超邪惡嘅焦糖脆脆奶昔😈❤️ Latte 有多款咖啡豆和奶提供👍 誠意十足👍 咖啡飲落順滑醇香🫶 奶香同咖啡嘅比例啱啱好❤️ 好正❣️ 奶昔冰涼又順滑,每一口都充滿焦糖嘅甘甜和鮮奶嘅香氣😋 值得一試🥰

鰻魚定食
同🐧🐧 朋友仔㨂咗一客主食同一份甜品 share 食🤭