2024-06-02
樂天皇朝真係每一次都無失望🤭 比起銅鑼灣,旺角嘅新裝潢都一樣很亮眼😎🔅酸辣湯(一位)川式酸辣湯夠足料,豆腐,木耳,筍和肉絲切得好幼細,帶爽脆口感~受辣度唔高嘅我都可以食到👍🔅美顏骨膠原小籠包得獎🏅的七色小籠包之前食過,今次試下一款與美滋鍋合作嘅新小籠包~ 好奇問店員先知呢款小籠包入面有豬骨及元貝熬的湯汁😋係美滋鍋招牌美顏湯底💅🏻 只限雅蘭分店小籠包以舊皮薄夠煙韌,滿滿湯汁都不易穿~ 啱晒我,可以順利食晒唔會流走晒d湯汁精華😂 豬骨湯沒有太濃加上元貝湯汁好鮮甜~🔅紅油鮮蝦豬肉抄手拌麵🍜比普通抄手加添一份鮮味及爽嘅口感!雖然只有4隻,但好飽滿大隻! 拌麵麵條偏幼細微Q彈,一點也沒有變糊,配埋椒麻醬汁係我鍾意嘅口味🔅豆沙窩餅🔅炸饅頭豆沙窩餅及炸饅頭,熱辣辣香噴噴,外層脆得來,內裏一啲都唔油~ 豆沙窩餅微甜,啱晒怕甜嘅朋友~呢款美顏骨膠原小籠包嘅推廣價只做到30/6/2024~凡於樂天皇朝旺角店order過呢款美顏湯底小籠包,憑收據到美滋鍋惠顧套餐仲可以享有4人同行1人免費嘅優惠~ 但注意返全枱顧客必需選擇同一級別及價位之套餐,大小同價, 有興趣嘅朋友唔好錯過喇🤓
比起銅鑼灣,旺角嘅新裝潢都一樣很亮眼😎
🔅酸辣湯(一位)
🔅美顏骨膠原小籠包
🔅紅油鮮蝦豬肉抄手拌麵🍜
🔅豆沙窩餅
🔅炸饅頭
呢款美顏骨膠原小籠包嘅推廣價只做到30/6/2024~