2015-05-18
平時行過呢間野都冇諗過會幫襯,因為望到出面menu就知幾貴下,今次如果唔係朋友請既我應該都唔會食呢間 。我地幾個人叫左好多野食,有芝士年糕、章魚鐵板燒、炸雞軟骨、薯蓉pizza、照燒飯團、草莓薄荷梳打同芒果特飲。個芝士年糕真係好好食 ,夠煙紉又夠芝士味,加埋塊牛油真係好食,好係熱香餅咁。章魚鐵板燒就係所有野入面我最鍾意、最推介既 。入面d料好夠,而且個醬同個章魚燒好夾,加上面頭果d沙律醬同木魚仲正。炸雞軟骨都ok好,但就略為普通 ,出面好多地方都食到,冇乜特別。薯蓉pizza都好好味,煎得夠薄 ,但嫌薯蓉唔夠多 ,其他材料都ok既。相比起個pizza,照燒飯團就好食得多,飯面頭果d sauce同d飯好夾,又燒得夠好 ,不過唯一唔係幾好既就係太黐牙。另外果2杯野飲都幾好,不過草莓薄荷梳打就好過芒果特飲。草莓薄荷梳打岩曬夏天飲,入面好多士多啤梨,又唔會過甜 。芒果特飲都ok,不過唔知點解飲落,d芒果味好似有d怪,唔似真係芒果咁,可能係用粉或者唔知乜mix出黎既。 Overall咁講,呢度d野食真係一流,環境好好,間隔坐得幾舒服,服務又好
Overall咁講,呢度d野食真係一流,環境好好,間隔坐得幾舒服,服務又好,不過就係價錢貴左d咁。