2023-04-04 242 瀏覽
大家可能食得多肉燥飯,唔知有冇食過台式火鍋呢。呢一間係幾有特色嘅台式火鍋,門面裝修有好多霓虹燈,好似台北夜市咁😃既然經過,一於幫大家試吓啦😌。我同朋友叫咗川味豬手、泰式奶油雜菜、鮮甜朱膶浸花甲、塘夏碌鵝🤤川味豬手:佢哋嘅豬手炆得好琳,又夠入味。就算你唔食得辣都可以食到,因為佢哋係小辣。同埋佢哋亦都小骨,最岩啲好似我咁懶嘅人😂泰式奶油雜菜:好似我呢啲平時唔食菜嘅人,都會鍾意食呢一碟,又夠彈牙,又夠惹味😲鮮甜朱膶浸花甲:海鮮我至like,所以嚟到一定要試。佢哋啲花甲洗到好乾淨,一啲沙都冇,又夠多花甲😚塘夏碌鵝:鍾意啖啖肉嘅人,呢一碟就啱晒佢哋🫣。有好多鵝肉,又好入味。鍾意食芋頭嘅人更加要叫,喺鵝底嘅芋頭,啲汁滲晒落去,味道濃郁🤭

川味豬手:

泰式奶油雜菜: